Det började på Barnkanalen där det fanns fyra fem avsnitt av serien Gumball. Till synes ytterligare en dussinbarnserie i flödet som jag dock valde att titta på med Odd mycket för att det kändes lite bättre än de här riktigt ruttna grejorna han kollar på.

Något hände snart med min syn på Gumball, det var ju faktiskt bra på riktigt. Vuxen humor i ett furiöst tempo och tonvis av galenskap inbäddat i en intressant tecknarstil. Det har gått så långt att jag nu börjat se serien själv, det är ofta inte alls lämpligt för barn har jag märkt.

Jag har valt ut ett avsnitt och ber om full fokus i tio minuter. Möt Gumball och hans, typ husdjur som förvandlats till bror på grun dav all kärlek – guldfisken Darwin, när de hjälper skolans vaktmästare få ett nytt jobb. Fantastisk humor om du frågar mig. Vad säger du? Klicka här