1. Dåååååååååååååååååååååååååååååå-ååååå har det återigen blivit dags för veckans lista. Jag kanaliserar min inre Fredrik Wikingsson, ena halvan av min favoritpod duo Filip och Fredrik (han inleder mer eller mindre alltid med ett högt dånande Då)

2. Retro

Hamnade med Odd hos mor och far idag. Farsan hade kopplat upp sina gamla macintoshar och kollat efter lite gamla filer. Jag och Odd provade på alla spel som låg på dem. Klassikern Stunt copter roade, en breakout klon likaså. Men mest faschinerad blev han av Exile 3: Ruined world. Ett ganska torftigt rollspel, men då man aldrig tidigare styrt med ett numeriskt tangentbord är det ju en upplevelse i sig. Och coola karaktärer…

Screenshot ur turnbaserade Exile, vars strider är omgångsbaserade och alla rör sig på ett rutnät.

3. Film

ikväll såg jag Älskling vi krympte oss själva. Trodde jag såg uppföljaren till originalet, men detta var tydligen tredje filmen i ordningen. Helt ok, godkänd!

4. Friluft

idag var det korv, snowracer och snölek igen. Denna gång med bror och familj.

5. diket!

Dåligt utmärkta vägkanter i kombination med mycket snö har gjort att jag denna gång behövt bogseras ur diket inte mindre än två gånger!!! Sjukt nog har jag varit ur diket på mindre än en kvart, då det båda gångerna varit någon i närheten. Karma?

6. Dota

Nej usch. Har alla blivit såhär bra på Dota frågade sig Hellan efter en 1-6 sittning. Näe. Näe. Det är vi som blivit dåliga, jag sa det redan för 18 månader sedan – vi kanske inte är färdiga med dota.. ..men dota är färdigt med oss.

7. Amiga 1200

Jag har senaste halvåret uppgraderat Amigafarmen. Nu kanske jag gått i mål då en person från en retrodatorergrupp gjort i ordning en hårddisk åt mig med massa spel. Ska bli kul, då jag väl kommer mig för att skruva i ordning den.

8. Garaget

Vi har haft hit folk stt flytspackla och lägga golv i garaget. Nu är det plant och kommer fortsätta tjänstgöra som förråd tills vidare, precis som innan. Välbehövt röj och nya hyllor nu installerade.

9. Nytt körkort

Är beställt. Av en slump låg ett passfoto från 2000 på ytan.. ..såg en möjlighet att ha SAMMA tröja på bilderna. Den tog jag såklart!

Championtröja från 1998, fick jag av min framlidne farmor Elsa och den håller ihop än.

10. Burgare

Var till Söderhamn i helgen och köpte presenter till barnen då de snart fyller år. Mötte upp med Kanelen och vi käkade en brakmiddag på Mcgees. Himla gott! Han ville ej vara med på Facebook, men här syns han och under synonym!