1. Filmfrenzy
    Efter ett trögt filmår 2020 har kag redan sett ett flertal för mig nya titlar i januari. Älskling vi krympte off själva, the gentlemen, shrek 2…. Och Bad boys for life. Tur man håller blogg efter hand här så man slipper glömma allt. Bara bitvis…

2. 4-0

I lördags hade vi en 4-0 omgång i Dota2, det vet jag inte om vi någonsin fått till? Finns en stund till på twitch.tv/johanbeijer

3. Spurs ball!

San Antonio är inne i nya säsongen som planeras till 72 matcher på grund av pandemin. Det har senarelagts och matcherna kommer tätare. Inte mig emot. Spurs då? Jo, det unga gardet har mer ansvar i år och laget spelar väl 50/50. Det finns många positiva tendenser – trots att en viktig kugge i Derrick White är borta med bruten tå.

4. Veckans låt

honken o Bergarns synthduo Lazertown släpper nytt. VHS Hero och Digital dreams heter de nya heta spåren. Bra grejor

5. schacket

Pågår fortfarande. Bra trend just nu. Men det är tråkigt hur lätt en del ger upp i blixtpartier. Även om man ligger under går det att spela snabbt och besvärligt för att vinna på tid. Jag ger extremt sällan upp partier.


6. Ny ipad

precis fått hem en ny ipad. Varit mycket strul med förra, men det handlar enbart om kosmetika då skärmen krossades. Sen hade en firma svårt att få till lagningen så jag gav upp efter fyra-fem försök. Nu är en ny 10.9” ipad air 2 införskaffad.

7. badrum

idag började badrumsrenoveringen. Den estimeras pågå i 4 veckor. Blir lite segt att bara ha en toalett, därtill på nedre plan.

Odd poserar, ville gärna vara med.

8. Amigastrul

Fick hem en hårddisk med allt innehåll jag vill ha, men det tycks som datorn inte orkar strömförsörja den. Ska fortsätta diskutera med kunniga och se om det ordnar sig.

9. Födelsedagar

Odd och Ian fyller år nu i dagarna. Odd den 22 och Ian den 28.

10. kalas

barnkalaset fick vi dock ställa in, då vi är sjuka. Torrhosta är ett covid 19 symptom och Yoyoma och jag har beställt tid för tester. Vi får se.