Den trevande inledningen välte över åt rätt håll för mitt Bari i serie A. Gick sju matcher utan förlust och kunde mycket väl haft 2-4 poäng till men tappade greppet om några matcher, varav en snopen 1-1 match mot Cantania efter att de kvitterade i 92:a. Sånt som får en att vilja stänga av!

H;gerklicka och visa för bättre kvalitet på fotot. En tuff period i tabellen väntar, efter en 1-0 förlust mot Juventus (där Bari mycket väl kunde fått med sig en pinne med farliga kontringar) väntar AC Milan, Parma, Chievo i rak följd. Men de 15 poängen som redan är insamlade kommer räcka långt.

Lagen som kom upp på samma villkor har nu parkerat sig i källaren av tabellen. Själv kikar jag nu runt i de bra lagens u20 och reservlag efter unga fynd att plocka upp. Det brukar vara melodin, att bygga nåt eget istället för att försöka köpa etablerade spelare. Det får man göra som komplement.

Och se där, all speltid till trots. Där jag historiskt vunnit i stort sett allt, om än med olika klubbar, har jag aldrig haft så högt styrelseförtroende som just nu. Jag ska sitta i botten med Empoli och Tornio, men spelar nu för europaplats.
Job security> number one in the world!
Änglavakt mot A.C Milan. Klockan syns inte. Men sista sekvensen, det är i 94:e minuten vi får frispark där efter att målvakten hamnat utanför boxen med bollen och får gult kort. Och sedan nickas den in för 2-2 och matchen blåses av.